

FINAL 14/6

Subject to change

## **Tobacco Control Seminar**

Tuesday 20 June 2017 The George, 50 Park Terrace, Christchurch

ТІМЕ	PRESENTER	PRESENTATION DETAILS
8:30	Tea, coffee and fruit	
9:00 (15 min)	Mihi whakatau	
9:15 (20 min)	Whakawhanaungatanga	Led by Diana Pedlow Heath Promotion Agency
9:35 (25 min)	Where are the eyeballs? – A snapshot of New Zealand's media watching habits	Russell Duncan Marketing Team Lead Health Promotion Agency
10:00 (20 mins)	Why supply? A focus on supply reduction	<b>Zoe Hawke</b> Kaiwhakahaere, National Tobacco Control Advocacy Service, Hāpai Te Hauora
10:20 (25 mins)	Morning tea	
10:45 (30 mins)	Recent e-cigarette research: analyses from Smart Vape study	Professor Janet Hoek Co-Director ASPIRE2025
11:15 (5 min)	Mid-morning energiser	
11:20 (20 min)	The Fresh Air Project, A Taste of Smokefree Dining – a First for Christchurch	Amanda Dodd Deputy Manager Health Promotion Cancer Society Canterbury-West Coast Division & Heather Kimber Health Promoter Canterbury District Health Board
11:40 (25 mins)	Ministry of Health update	Brendon Baker Senior Advisor Tobacco Control Ministry of Health
12:05 (45 mins)	Lunch	
12:50 (30 mins)	Review of the use of incentives in maternal stop smoking programmes	<b>Professor Hayden McRobbie</b> Technical Advisor Tobacco Control Ministry of Health
1:20 (20 mins)	NTS and new innovations in training	Merata Snedden Manager, Operations and Integrity Inspiring Limited

ТІМЕ	PRESENTER	PRESENTATION DETAILS
1:40 (5 mins)	Mid-afternoon energiser	
1:45 (20 mins)	Smokefree Social Housing	<b>Bob Hardie</b> Senior Housing Advisor/Quality Assurance Otautahi Community Housing Trust
2:05 (15 min)	The Road to a Smokefree Timaru	Katie Jahnke Health Promoter Smokefree Community and Public Health & Alex Govan Health Promoter Cancer Society Canterbury- West Coast Division
2:20 (15 min)	Smokefree Canterbury Update	Viv Daley Smokefree Manager Canterbury DHB
2:35 (15 min)	Promoting enabling and informing: Update from HPA	<b>Diana Pedlow</b> Senior Advisor Tobacco Control Health Promotion Agency
2:50	Burning questions and general business	
3:20	Karakia whakamutunga Seminar close	